2011. március 30., szerda

csomagok, díjak és tavasz

najó, valójában "csak" 1 db díjról van szó, de olyan jól hangzott így. :) csodásan indult a hét, ugyanis dóritól kaptuk ezt a kedves meglepetést! - dórié egyébként az egyik kedvenc kézműves blogunk, ő maga pedig gyönyörűséges gyurma-, üveg- és kerámiakincsek megalkotója. nemrég egy új gomb-kollekcióval is előrukkolt. érdemes szétnézni nála, de vigyázat, addiktív - jómagam már jónéhány szépség birtokosa vagyok! :) 
íme A Díjunk:


dóri, köszönjük neked még egyszer, hogy gondoltál ránk, nagy boldogságot okoztál! :)

a díj természetesen új gazdákat is illet, összeválogattunk tehát egy ötös listát a kedvenceinkből...

szikati oldala - kati a gyöngyfűzés nagymestere (és egyben a nagynénim is :)), igazi remekművek kerülnek ki a kezei alól, imádjuk a blogját!

zöldcseresznye - kedves barátnőm blogja mindenféleségről, hangulatokról, tomiról, a vizsláról, és csakúgy az életről. reggeli kávékortyolgatáshoz kötelező!

lélekhangoló - a cím árulkodó, mert ez pontosan az, ami. :) pszichológus barátnőm írásai olyan témákról, amikben mindig elkel egy kis szakértő segítség...

kriszti nyulas blogja - kedvenc nyuszis blogunk, mert "minden háztartásba kell egy nyúl!" :)

éés tudjuk, hogy ilyet nem szabadna, de mivel tényleg ő az egyik legkedvencebb, muszáj a made for you-nak is adnunk egyet az ötből... kedvencelésben nincsenek szabályok! ;)

reméljük, mindenki legalább annyira fog örülni a díjnak, mint mi a sajátunknak! :D

ami pedig a csomagokat illeti, folyamatosan röpködnek a fejünkben az ötletek, amiknek megvalósításához innen-onnan szép lassan beszerezzük az alapanyagokat, hozza őket sorban a postás bácsi... hamarosan jövünk egy kis újdonsághalmazzal!

addig pedig mosolygós szép tavaszt kívánunk mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon büszke vagyok erre a csodás díjra, köszönöm szépen!!!!

    VálaszTörlés
  2. én meg a csodás alkotásaidra! kedvencem a saját türkiz szettem. :)

    VálaszTörlés